Windows 7 όλη η αλήθεια!.

Posted: 25 Ιουλίου, 2010 in Uncategorized
Ετικέτες: , , , , , , , , , , ,

Πολλά έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί για τα Windows 7 ποιά από αυτά όμως είναι αλήθεια και ποια όχι;.

Πρώτα απ’ όλα τα Windows 7 δεν έχουν καμία σχέση με εκείνο το άχρηστο λογισμικό,τα Vista.Τα 7 είναι γρηγορότερα σε όλες τις εκτελέσεις λειτουργιών,είναι ελαφρύτερα σαν λογισμικό,είναι καλύτερα στον τομέα γραφικά και σε όλα τα συγκριτικά τεστ νικάν κατά κράτος.

Τώρα ας ξεκαθαρίσουμε τι από αυτά που ακούγονται είναι αλήθεια και τι όχι.Ότι προγράμματα τρεχάτε σε Vista θα μπορείτε άνετα να τα τρέχετε και σε 7,οτι hardware είχατε σε Vista θα μπορείτε να το έχετε και σε 7,όλα σας τα αρχεία μπορούν να μεταφερθούν κανονικά και να αφομοιωθούν χωρίς κανένα πρόβλημα απο τα 7.

Γενικά πρέπει να κατανοήσετε οτι τα 7 δεν έχουν κανένα από τα πάμπολλα ελαττώματα των Vista,απεναντίας διαθέτουν αρκετά από τα θετικά των XP.

Το μόνο (ας πούμε αρνητικό) των 7 είναι οτι θέλουν αρκετή RAM:η έκδοση των 32bit θέλει 1Giga,η έκδοση των 64 θέλει 2Giga.

Τέλος τα Windows 7 έχουν ξεπεράσει σε πωλήσεις τα XP,τα οποία μέχρι πρότινος ήταν το κορυφαίο λογισμικό.

Τώρα όσοι έχετε Vista (πως τα αντέχετε είναι απορίας άξιο) και σκέφτεστε να κάνετε αναβάθμιση σε 7 κάντε την άφοβα,μόνο οφέλη θα έχετε να αποκομίσετε απο αυτήν σας την ενέργεια.

Σχολιάστε