Μετά από το γνωστό σχέδιο παγκοσμιοποίηση,μετά τις συνεχείς προσπαθείς καθυπόταξης του πλανήτη,μετά από τις κτηνωδίες στην Γάζα,μετά από το κατάπτυστο Ταλμούδ,μετά από την δολοφονία της ανθρωπιστικής βοήθειας που πήγαινε στην Γάζα τώρα οι Εβραίοι άρχισαν να κλαίγονται.

Έσφιξαν τα πράγμα για τους Εβραίους,κάτι από την δολοφονία-πειρατεία,κάτι από το οτι έμαθε ο κόσμος τι γράφετε μέσα στο κατάπτυστο Ταλμούδ και κάτι που ξανά ήρθε το θέμας της Γάζας στην επικαιρότητα,όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να αρχίζει σιγά σιγά ο κόσμος να καταλαβαίνει τι κουμάσια είναι οι Εβραίοι.

Για πολλά μπορεί κανείς να κατηγορήσει τους Εβραίους με κορυφαίο οτι έχουν γίνει οι μεγαλύτεροι φασίστες του πλανήτη.Μέχρι στιγμής όμως δεν τους ήξερα για κλάφτες.Καινούριο αυτό,φτιάχνουν sites και εξηγούν πόσο δίκαιος είναι ο πόλεμος στην Γάζα και μετά κλαίγονται ότι δήθεν μου τάχα τους κατηγορούμε και τους συκοφαντούμε.

Αυτό ήταν το αποκορύφωμα της Εβραιό-σιωνιστικής προπαγάνδας,το κλάμα δηλαδή που ρίχνουν οι Εβραίοι προσπαθώντας να μας πείσουν οτι είναι πανάγαθοι και αθώοι.

Από οτι φαίνεται έχουν πληθύνει οι αντί-Εβραϊκές γνώμες,σελίδες,συνομιλίες και αναγκάστηκαν οι Εβραίοι για πρώτη φορά να καταφύγουν στο κλαψούρισμα.

Πρέπει όμως να καταλάβουν κάτι οι Εβραίοι,ο κόσμος δεν είναι χαζός και έπαψε πια να πιστεύει τις προπαγάνδες και τις προβοκάτσιες τους(Χανιά κτλπ).

Σχολιάστε